Ervaringen van gasten, een kleine selectie

Mei 2022: zojuist hebben we tien heerlijke dagen doorgebracht op Ca'Beto, in St Angelo in Vado in Le Marche. 

Vorige week werden we hartelijk ontvangen door Rolf&Inge en Luuk, de grote lieve hond, in hun prachtige, geurende tuin vol rozen, lavendel, rozemarijn en wilde bloemen. Ook de olijf-, kersen- en vijgenbomen groeiden weelderig. 

Het diner, bereid door Inge, was overheerlijk met artisjok, truffel-pasta, zwaardvis, snijbiet, wilde groene  asperges, wilde kersen-dessert, wijn en likeur. Rolf heeft ons veel verteld en meegenomen naar oude burchten,  kerken uit de 8e en 11e eeuw, fresco's, naar musea met archeologie en kunst, naar ondergronds forum en mozaïeken. 

De omgeving was ook weer prachtig met fazant, hagedis, haas, eekhoorn, ree, vlinders, insecten en vreemde vogels: de  ratelende rots-zwaluw en de fluitende Orpheus-grasmus.  Al met al, weer een vakantie, om in dankbaarheid op terug te zien, voor de vierde keer in Ca'Beto!!
Tot ziens, Bert en Roosje 

 

We hebben genoten van alles :het eten, de rust, de natuur, het gezelschap, ons appartement, de wijn, de excursies en de prachtige verhalen die hier bij hoorden, complimenten. Het was voor ons een geweldige ervaring en het heeft ons heel goed gedaan. Bedankt voor deze geweldige vakantie.
Arie en Jose.

Behalve de paradijselijke locatie van Ca'Beto bleken, wie had anders verwacht, Inge en Rolf zeer goed ingeburgerd te zijn in de directe omgeving en daarbuiten.
Met uitgebreide informatie van beiden bracht ons dat, al dan niet tezamen, op unieke locaties. Extra dimensies waren de mozaïeken(met uitleg Rolf) in Sant'Angelo in Vado, de wijnproeverij(om de hoek) en een diner bij Casa della Tintoria te Urbania. Exquise kwaliteit en een feest voor het oog voor een prijs 'next to nothing'. Dit is vakantie zoals vakantie bedoeld is  Fam. van Buuren

Langs deze weg willen Jacqueline en ik jullie nogmaals bedanken voor de fijne dagen bij jullie in Ca Beto. Een heerlijke tijd gehad, veel gezien van de omgeving (en veel geleerd), heerlijk gegeten en gedronken, kortom voor ons een vakantie zoals deze moet zijn. Groeten Henk

We zijn inmiddels alweer een paar dagen thuis, maar zijn nog helemaal in de ban van de verhalen over de Malatesta’s en Montefeltro’s. We hebben geweldig genoten van jullie gastvrijheid, mooie verhalen en de met veel liefde en aandacht gemaakte maaltijden. Zo verrassend!  Op dit alles kunnen we nog lang teren.
Betty, Henk en Rogier

 

Rolf en Inge ,  we kijken terug op een prachtige vakantie in Italië . Hieraan hebben jullie ook een belangrijke bijdrage geleverd.
Het was absoluut top bij jullie waarvoor nogmaals onze dank. Tot ziens en wellicht zien we elkaar nog een keer.
Vr gr Herman en Ali

We hebben nog heel veel nagepraat in de auto over ons geweldig verblijf bij jullie. Wat hebben we ontzettend genoten!!!! Nogmaals heel hartelijk dank voor alle goede zorgen, de prachtige rondleidingen en het verrukkelijke eten!!!!!! We komen vast terug! We wensen jullie nog een hele fijne tijd toe met alle nieuwe gasten.
Hartelijke groet, Freek en Winy

Wij hebben heel erg genoten van ons verblijf in jullie paradijsje. De rust, gastvrijheid, natuur, cultuur en vriendschap waren hartverwarmend. We komen zeker nog eens terug. Bedankt voor de mooie tijd! Groeten van Afra en Hans Besseling

Ca`Beto, het huis van Beto, je moet het gezien hebben! Rust, natuur en cultuur, zonder de drukte van het dagelijkse drukke bestaan. Gezeten op het terras van Rolf en Inge kijk je naar alle kanten om je heen en luister je naar de vogels en de stilte. Een goed glas wijn en het overheerlijke Italiaanse eten completeert een onvergetelijke vakantie. Tot ons volgende bezoek! Kees Zandijk

Hallo Rolf en Inge. We zijn weer thuis sinds gisteravond. Nadat we bij jullie weg zijn gegaan hebben we wat rondgezworven, maar konden niet zo'n prachtige plek vinden als waar we vandaan kwamen!!!! Nogmaals: we hebben bij jullie een fantastische vakantie gehad en zullen jullie plekje zeker aanbevelen bij anderen.
Voor nu veel groeten (ook voor Duca). Liefs, Rob en Jolanda

In het voorjaar, mei, brachten wij 3 weken door in het appartement Raffaello van Rolf en Inge Smit. Het huis Ca’Beto ligt in een prachtige omgeving, midden in de natuur en toch maar zo’n 10 minuten rijden tot St. Angelo in Vado, een echt Italiaans dorp, waar wel alle benodigde winkels zijn te vinden. Je kunt er op enkele terrasjes lekker koffie drinken en wat eten. Het appartement, met een eigen opgang, is smaakvol ingericht en ziet er gezellig uit. Vanuit de woonkamer kijk je uit over landerijen en heuvels en het raam in de slaapkamer heeft een klein stukje bos als uitzicht. Het huis is omgeven door een groot terras en een lieflijke tuin met rozen en lavendel. In de omgeving vind je aardige kleine plaatsen waar je heerlijke maaltijden kunt gebruiken en waar tussen de middag het halve dorp zit te lunchen. Verder zijn de plaatsen Urbania en Urbino, ‘t laatste wat meer toeristisch maar met een grote kathedraal en mooi museum, zeer de moeite van een bezoek waard. Voor wie wat verder wil rijden is er veel te zien in de omgeving. Kortom een goed adres met voor elk wat wils: rust, natuur, cultuur en met recht genieten van La Dolce Vita!  
Ruud en Gerrie Hardeman, Veenendaal.